Løsninger

Vi udvikler IT til jeres behov


Skal din organisation have en moderne løsning, som gør jeres arbejdsproces lettere i hverdagen? Hos RelateIT skaber vi IT-løsninger, der supporterer hele din virksomhed fra A-Z, samtidig med, at funktionaliteten for slutbrugeren er i fokus. Vores erfaring indenfor området betyder, at I med os som sparringspartnere, kan forvente et produkt, som tilvejebringer jeres fremtidsvisioner. Se hele vores produktkatalog nedenfor.

Image

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Dynamics 365 Business Central hjælper dig med at strømline og effektivisere dine processer inden for blandt andet økonomi, indkøb, lager og produktion. Business Central snakker sammen med andre Microsoft cloud services, såsom Office 365, og kan tilpasses lige netop din virksomheds behov. Vores vigtigste opgave er at rådgive dig til den bedste løsning for din virksomhed.

Image

Microsoft Dynamics NAV


Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV-partnere, er vi klar til at hjælpe dig med en ambitiøs ERP-løsning, der matcher dit behov.Image

LS Central


Et handelssystem, der i butikken fremmer salget og lader hovedkontoret udføre finans-, indkøbs-, lager- og distributionsopgaver akkurat.
Image

Continia


Finans involverer en række manuelle processer, såsom godkendelse, arkivering og indtastning. Continias løsninger letter denne proces.
Image

IT Infrastruktur


For os betyder IT infrastruktur ganske enkelt al den teknologi, der holder gang i virksomhedens systemer og sørger for din optimale IT-sikkerhed.


Image

Microsoft Azure


Når IaaS, Cloud Computing og anden Microsoft marketing skaber forvirring, hjælper vi dig med den rette opsætning og rådgivning.
Image

RIT Monitor


RIT Monitor samler dit IT-infrastruktur overblik. Systemet gør dig opmærksom på, hvad der er galt og hvor problemet ligger.
Image

Web


Web er, for os, bindeleddet mellem forskellige platforme, som traditionel On-Premise, moderne Cloud infrastruktur, IoT og kunstig intelligens (AI).


Image

Microsoft Power BI


Med Power BI kommer vi dine manuelle rapporter til livs og skaber et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på din forretning.


Image

Jet Global


Jet Global gør det nemt og enkelt at lave dataudtræk og budgettering for Dynamics NAV/365 Business Central.Image

Microsoft Power Platform


På Microsoft Power Platformen skaber vi indsigt, integration og automatisering i en interaktiv brugerflade for din virksomhed.
Image

Microsoft Office 365


Office 365 lader dig arbejde simpelt og effektivt på tværs, med værktøjer lige fra det klassiske Excel til det moderne Microsoft Teams.
Image
Drift

IT-infrastruktur og drift kræver bevågenhed og vedligeholdelse. Vi hjælper dig med at drifte hele din løsning, lige fra netværk til server og cloud.Image
Pebblestone Fashion

Pebblestone Fashion optimerer alle processer i dit arbejde, såsom design, planning, sourcing, presales, indkøb, logistik og økonomi. 
 

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?