Events og kampagner

Events, SOM GIVER DIG INSPIRATION

Når hverdagen går sin vante gang og driften kalder, er det måske sjældent, at du har tid til at fordybe dig i nye muligheder. Men vil du udvikle jeres forretning, så er det vigtigt indimellem at tage en pause fra driften og give sig tid til at blive inspireret.

Inspiration og ny viden til dig

Vi giver dig mulighed for masser af inspiration og ny viden, når vi løbende afholder forskellige typer af events. Nogle kan du deltage i hjemme fra skærmen og andre giver dig mulighed for at netværke med ligesindede, når vi inviterer til seminarer, webinarer, workshops og erfagruppe-møder. Uanset hvad, så lover vi dig, at du går beriget fra et event med RelateIT.

Nedenfor kan du se en oversigt over kommende vores kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Vi afholder gerne 2-3 events om måneden inden for de forskellige grene af vores forretning. Vil du gerne være opdateret på, om der er noget for did på programmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: Smartere rapportering i Excel med Jet Reports

23. februar 2022 kl. 10-10.45

Ønsker du alle dine driftsdata i et format, der fungerer for dig? Jet Reports fra insightsoftware kan være løsningen, der leder dig til næste niveau, da du med Jet får en bred vifte af muligheder for effektiv rapportering, budgettering og analyse.

WEBINAR: Kom i gang med kontorrobotter

28. februar 2022 kl. 13.30-14.15

Har du eller dit team et ønske om at frigive ressourcer fra kedelige, gentagende og manuelle arbejdsopgaver? Så bliver det nye gratis Microsoft RPA nok din nye bedste arbejdsven.

WEBINAR: Sådan skaber du selv en Data Lake i skyen med Power BI – uden at kode en eneste linje

4. marts 2022, kl. 10-11

Dèt, der i gamle dage krævede konsulenter og udviklere og kunne tage måneder, kan du nu selv skabe med hjælp fra Microsoft Power BI uden at kode. Fordelen er et struktureret og skalerbart data univers, hvor data både kan skabe indsigt i forretningen ved hjælp af Power BI rapporter.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

Business Central extension opgraderingsabonnement

Med en opgraderingsaftale sørger vi for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid er kompatible med den nyeste version af Business Central.

Microsoft licenskampagne

Del din licensbetaling op i 12 måneder – fremfor én årlig betaling, og få samtidig flere fordele når du opgraderer til Business Central med den nye licenskampagne.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?