Events og kampagner

Events

Vi afholder løbende relevante arrangementer, såsom webinarer, seminarer, ERFA-gruppemøder og andet spændende. Nedenfor kan du se en oversigt over kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Webinar: 6 tips til fuldt udbytte af Power BI i din forretning

29. oktober 2021 kl. 10.00-10.45

vi giver vores bedste tips til, hvordan du kommer rigtigt i gang med at bruge Power BI til at styre din forretning. Vi giver dig de vigtigste fokusområder, når du indfører Power BI og viser dig et par helt nye funktioner – samt en ”hemmelig” funktion med stor værdi.

Seminar: Dit moderne IT-landskab

10. november 2021 kl. 08.30 - 13.00

Kom og bliv inspireret til, hvordan du med udgangspunkt i Business Central kan optimere flere dele af din forretning. Vi viser dig, hvordan du favner det moderne IT-landskab og udnytter, at Microsoft-universet i dag er opbygget af ”legoklodser”, som du kan sammensætte efter dine behov.

Webinar: Slip for manuelle opgaver, og kom i gang med klikrobotter

17. november 2021 kl. 10.00 - 10.45

Du er inviteret med til webinar, hvor vores Product Manager for Power, Jesper Hansen, fortæller, hvordan du og dit team hurtigt kommer i gang med procesautomation.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

Business Central extension opgraderingsabonnement

Med en opgraderingsaftale sørger vi for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid er kompatible med den nyeste version af Business Central.

Microsoft licenskampagne

Del din licensbetaling op i 12 måneder – fremfor én årlig betaling, og få samtidig flere fordele når du opgraderer til Business Central med den nye licenskampagne.

1:1 OPGRADERINGSKAMPAGNE

Opgrader din ældre NAV til en Business Central i etaper, så kan du fortsat fokusere kræfterne på forretningen under opgraderingen. Læs mere om mulighederne her.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?