Ny RelateIT lokation – vi vil tættere på vores relationer

For os i RelateIT er de stærke relationer til vores kunder og vores samarbejdspartnere alfa og omega. Dem vil vi gerne være tæt på, så vi kan supportere dem bedst muligt. Derfor rykker vi rent geografisk tættere på vores relationer i Østjylland med en udvidelse af RelateIT. Denne udvidelse sker med et nyt kontor, som åbner den 6. maj i Skanderborg. Det bliver RelateIT’s fjerde kontor i Danmark, hvilket vi er meget stolte af. Vi glæder os rigtig meget til at starte op i Skanderborg.

”Vores kundekreds i Østjylland er over den senere tid vokset en del, så det giver super god mening for os at være tættere på de kunder, der holder til der. Vi vil gerne møde kunden ansigt til ansigt, og det giver den nye lokation god anledning til. NAV og LS Retail er efterspurgt i området, og med Skanderborgkontoret er de ressourcer stærkt repræsenteret. Dermed kan vi supportere kunderne inden for området endnu bedre fremadrettet.” siger Poul Stokholm, direktør i Kolding og Skanderborg.

Vi udvider med flere LS Retail ressourcer

Otte RelateIT medarbejdere står klar til at få en plads på det nye kontor, heriblandt en lille håndfuld LS Retail-folk. Det betyder, at vi mander betydeligt op på LS Retail ressourcer i Skanderborg, hvilket vi er meget begejstrede for.

Medarbejderne på Skanderborgkontoret er en blanding af kendte og nye ansigter. Vi er så heldige, at de tre nyankomne i firmaet er garvede LS Retail-folk – nemlig Peter Langkjær, Janne Johnsen og Lars Bjerrisgaard. De har arbejdet med NAV og LS Retail i 15 år og været kolleger før, så de kender hinanden rigtig godt. De har indgående viden om projektdrift qua deres mange år indenfor LS Retail og et bredt kendskab til hele branchen – på tværs af leverandører, kunder og et bredt netværk af konkolleger. De er helt klart med til at løfte vores ressourcer inden for LS Retail, og vi er glade for at have dem med på holdet.

Vi ser frem til at indvie det nye kontor i Skanderborg!

Vores kunder