Om Microsoft Dynamics NAV

Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV partnere er vi i RelateIT klar til at hjælpe dig med en ambitiøs ERP-løsning der passer til dine behov.

Det rigtig gode ved Microsoft Dynamics NAV er den fleksibilitet systemet har. Hvad enten du er en mindre eller større virksomhed, og uanset hvilken branche du befinder dig i, kan økonomisystemet tilpasses til netop dit behov. Og så er det især kendt for at være nemt at vedligeholde og udvikle løbende.

Derfor opfylder systemet både dine nu-og-her behov og dine hvad-sker-der-i-fremtiden behov.

Microsoft Dynamics NAV hjælper dig med at strømline og effektivisere dine processer. Dette inden for blandt andet økonomi, køb, salg, lager og produktion.

Specialister i Microsoft Dynamics NAV

Hos RelateIT har vi mere end 30 konsulenter som er specialister inden for Microsoft Dynamics NAV. Alle med mange års erfaring indenfor branchen. Tag bare et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder.

Alt det her kan vi tale meget mere om, og vi står derfor gerne til rådighed, hvis du vil vide mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Se vores referencer her

Læs mere om NAV her

 

Vil du vide mere?

Vores kunder