Om Microsoft Power BI

Microsoft Power BI er en cloudbaseret Business Intelligence (BI) løsning, der hurtigt og enkelt giver dig et visuelt overblik, som kan hjælpe dig med at forstå din data. BI og opbygningen forbindes ofte med tunge omkostninger, tidskrævende ressourcer og kompleksitet. Men med et Microsoft self service BI værktøj kommer du hurtigt i gang med at arbejde med dit data. Og både omkostninger, ressourcer og bekymringer bliver mindre, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet og funktion.

 

Ved RelateIT er vores kompetence at bruge data fra Dynamics NAV/365 Business Central i samarbejde med Power BI løsningen. En tabelopbygning gør os i stand til på få timer at lave fleksible og holdbare løsninger, som du let kan arbejde videre med. Vi fjerner kompleksiteten og sørger for at ejerskabet af løsningen bliver ukompliceret. På den måde kan du selv vælge om du vil overtage løsningen og fortsætte selv, eller om vi skal fortsætte sammen.

 

Automatiseret rapportering med Power BI

Du kender det sikkert. Et utal af manuelle rapporteringsopgaver i Excel og statiske rapporter i dit ERP-system. Dem kommer vi sammen til livs med Power BI ved at opbygge en mere automatiseret struktur, hvor data er lige ved hånden, forståelig og let at håndtere.

Er du ikke helt sikkert på om Power BI er noget for din virksomhed? Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse problemstillinger, så er Power BI løsningen:

  • Manuelle rapporter tager lang tid at opdatere og kræver en stor indsats hver gang
  • Forretningskritiske data flyder til højre og venstre, og kan let komme i de forkerte hænder
  • Det er en udfordring at få strømlinet rapporteringen
  • Ledelses- og bestyrelsesrapportering er utilstrækkelig
  • Usikkerhed på om data er korrekte, og om der findes flere versioner af sandheden
  • Selv ved struktureret datadeling sendes rapporter stadigt via e-mail i Excel
  • Det er svært at omdanne data til indsigt

 

Forstå hvad dine data betyder

Power BI gør det grundlæggende nemmere at træffe mere konkrete beslutninger ved brug af færre ressourcer, samt trække på interne og eksterne data, så som website, sociale medier, Excel-ark m.m. Sidst, men ikke mindst, så er det nemt at tilgå fra både din pc, tablet og smartphone.

 

Nysgerrig efter selv at teste hvad Power BI kan?

Nedenfor har vi lavet et eksempel med data trukket direkte fra Danmarks Statistik. Klik rundt i dashboardet, og bliv klogere på hvordan Power BI virker.

 

Vil du vide mere?

Vores kunder