Pebblestone Fashion

Pebblestone Fashion er skræddersyet til dig, der har en virksomhed i fashionbranchen. Uanset om du er wholesale, brand owner, private label eller CMT virksomhed, og uanset hvilket område inden for fashion du arbejder med, så kan denne løsning dække dine behov.
Som en fuldt integreret løsning optimerer den alle processer i dit arbejde såsom design, planning, sourcing, presales, indkøb, logistik og økonomi.
Pebblestone har mere end 10.000 daglige brugere på globalt plan, og er dermed verdens både største og førende system baseret på Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central inden for fashionbranchen. Derfor er vi hos RelateIT også meget stolte af at være forhandler af netop denne løsning.

Verdens førende IT-løsning til fashionbranchen

Er du klar til at få et bedre overblik og forbedre jeres arbejdsprocesser? Her kan du se udvalgte funktioner, som alle er fuldt integreret i Pebblestone Fashion og baseret på best practice.
 • Varematrix til oprettelse af nye kollektioner og alle de tilhørende varianter – med tilknyttede informationer om f.eks. købs- og salgspriser
 • Product Data Management
 • Bills of Materials
 • Product Life Cycle Management
 • Nem håndtering af hele presales-fasen
 • Enkel håndtering af tilpassede ordrer for erstatninger og udgåede varer
 • Traffic-modul i Pebblestone Fashion for løbende opfølgning på logistik
 • Overblik over konsignationsaftaler
 • Forecastingsmodul og simulering af forskellige scenarier
 • Nem håndtering af sælger- og agentprovision
 • Salgsanalyser

Pebblestone Fashion som IT-løsning

Opererer din virksomhed indenfor fashionbranchen, kan Pebblestone Fashion supportere hele din forretning. Løsningen kan nemlig integreres i din Microsoft Dynamics 365 Business Central, og derved effektivisere jeres eksisterende processer. Dataene som løsningen generer, kan let bruges til indsigt og viden, om de forskellige funktioner, der indgår i jeres forretning - og endda i reel tid. Så kan I let følge alt fra produktion til CRM, og er dækket ind på logistiske informationer og salgsordre. Og al indsigten i får tilgængelig, kan med fordel benyttes til at kostoptimere, og give merværdi til jeres bundlinje.

Brug Pebblestone Fashion som redskab

Indenfor fashionbranchen skal man ofte være omstillingsparat, både hvad angår tidens trends, sæsonvare og logistiske henseender. Pebblestone Fashion bidrager til en kortere beslutningsproces, samt en hurtigere responstid, så de logistiske omkostninger kan bringes ned. Samtidig er det et fleksibelt og skalerbart produkt, og er altså en ideel løsning, uanset hvad fremtiden byder på for jeres virksomhed.

Vil du gerne høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge Pebblestone Fashion, til at forbedre forretningen? Hos RelateIT ser vi frem til at høre fra dig og besvare gerne dine spørgsmål over en kop varm kaffe.

Vil du vide mere?