Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsofts seneste ERP-løsning, er en samlet løsning til administration af hele din virksomhed. Her finder du alt lige fra styring af din økonomi, til overblikket over dit logistikflow og integrerede salgsværktøjer i Sales og CRM modulerne.

Du finder med andre ord alt det, du måske kender fra en Dynamics NAV – og mere til

Microsoft Dynamics 365 Business Central: On-prem eller Cloud?

Løsningen kan enten køre on-premise, i cloud eller som en hybridløsning – alt afhængigt af lige netop din virksomheds behov. Der er fordele ved hver af de tre løsningsmodeller. Det smarte ved cloudløsningen er f.eks., at driften af jeres ERP-løsning varetages af Microsoft. Samtidigt betaler I blot et abonnement pr. måned for det antal brugere, I har på det pågældende tidspunkt. I kan således skalere virksomhedens omkostningerne til ERP-systemet med antallet af medarbejdere – uanset om I bliver flere eller færre brugere af Business Central.

Det er altså op til dig at mærke efter, hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed og dine behov. RelateITs konsulenter stiller altid op med kyndig vejledning, så vi sikrer os, at din virksomhed anvender den løsning, der passer bedst til de udfordringer, I står overfor at løse.

Til forskel fra en ældre Dynamics NAV, kan Business Central afvikles via moderne klienter og browsere, hvor du nemt kan tilgå dit system fra både mobil, tablet og computer. Dermed kan du tage din virksomhed og dine opgaver med på farten.

Integration med dine andre produkter

Dynamics 365 Business Central har, som noget rigtig smart, integration til mange af de andre produkter, du arbejder i. Du kan dermed skræddersy din løsning med integrationer, der passer til dine branchespecifikke behov. Kort sagt, kan du udvide din Business Centrals funktionalitet, så den imødekommer dine unikke forretningsprocesser.

For eksempel, kan du, helt uden at forlade Business Central, tilgå din tilvalgte Power BI integration og opsætte rapporter, der gør dine forretningsbeslutninger meget enklere. Med Power BI skaber du et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Omvendt kan du også oprette tilbud, ordrer og fakturaer direkte fra Outlook. Som noget helt nyt, kan du tilkoble kreditstyring af dine kunder og samarbejdspartnere direkte i din Business Central klient med Atradius Flow, der er udviklet i et tæt samarbejde mellem RelateIT og Atradius.

VI ER MANGE SPECIALISTER SAMLET HOS RELATEIT

Hos RelateIT har vi mere end 60 konsulenter som er specialister inden for Microsoft Dynamics NAV og nu også Dynamics 365 Business Central. Tag bare et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Du kan også læse mere om, hvordan Power BI og Business Central kan integreres, og bidrage med merværdi for din organisation.

Vil du vide mere om Dynamics 365 Business Central?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med, enten at opgradere din nuværende løsning eller skifte ERP-system? Vi står til rådighed med svar på alle dine spørgsmål og en kop varm kaffe, når du er klar til at komme i gang. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?