Om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsofts seneste ERP-løsning,  Microsoft Dynamics 365 Business Central, er en samlet løsning til administration af hele din virksomhed. Selvom produktet har skriftet navn til Dynamics 365 Business Central, finder du stadig alt det, du kender fra Dynamics NAV.

Som en af landets største ERP-partnere, er vi i RelateIT klar til at hjælpe dig med en ambitiøs ERP-løsning, der passer til dine behov.

Microsoft Dynamics 365 Business Central: On-prem eller Cloud?

Løsningen kan både køre som en on-prem- og en cloudløsning – eller som en hybrid, hvis det passer bedre til virksomheden. Det smarte ved cloudløsningen er, at du undgår tunge opgraderingsprocesser, da systemet automatisk og løbende opdateres.

Det er altså op til dig, med kyndig vejledning fra RelateIT, at mærke efter, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed og dine behov.

Til forskel fra en ældre Dynamics NAV, kan Business Central afvikles via moderne klienter og browsere, hvor du nemt kan tilgå dit system fra både mobil, tablet og computer. Dermed kan du tage din virksomhed og dine opgaver med på farten.

Integration med dine andre produkter

Dynamics 365 Business Central har som noget rigtig smart integration til mange af de andre produkter du arbejder i.

For eksempel kan du, uden at forlade Business Central, tilgå din Power BI løsning og lave rapporter. Og omvendt kan du også oprette tilbud, ordrer, og fakturaer direkte fra Outlook.

Lyder det ikke smart?

Specialister i Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hos RelateIT har vi mere end 40 konsulenter som er specialister inden for Microsoft Dynamics NAV og nu også Dynamics 365 Business Central. Tag bare et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Du kan også læse mere om, hvordan Power BI og Business Central kan integreres, og bidrage med merværdi for din organisation.

Vil du vide mere om Dynamics 365 Business Central?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med enten at opgradere din nuværende løsning, eller skifte ERP-system? Vi står til rådighed med svar på alle dine spørgsmål og en kop varm kaffe, når du er klar til at komme i gang. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Se vores referencer her

Læs mere om D365 BC her

Vores kunder