RelateIT inviterer til: PowerApps workshop

Vi inviterer til PowerApps workshop, hvor du har mulighed for at bygge en app til din virksomhed – helt klar til brug, når dagen er omme. Vi stiller op med ekspertise indenfor opbygning af PowerApps, så du på workshoppen har den nødvendige sparring til at komme i mål med en funktionel og brugbar app designet i Microsoft PowerApps.

DET SMARTE VED POWERAPPS

Markedet for IT-løsninger er i konstant forandring, og virksomheder har i stigende grad behov for specifikke softwareløsninger til at hjælpe i forretningshjulet.

PowerApps er blevet en populær platform at udvikle apps i, da det kan bidrage til optimering af forretningsprocesser, ved let at forbinde og dele data mellem platforme og systemer.

PowerApps tillader altså integration til flere datakilder, herunder Dynamics NAV/365 Business Central, Office 365, Facebook og rapporteringsværktøjer.

LET ANVENDELIG OG HELT UDEN KODNING

Og så er det helt uden, at du som bruger skal kunne kode – PowerApps fungerer nemlig helt uden behov for softwarekodning. Du kan ved let vejledning selv lære at udvikle din egen PowerApp, til at afhjælpe din virksomheds udfordringer og behov.

POWERAPPS WORKSHOP

Vi giver en introduktion til PowerApps og kommer med eksempler på, hvad man som virksomhed kan bruge værktøjet til, samt viser hvordan det udvikles i PowerApps.

Det bedste af det hele er, at du får hands-on erfaring med at bygge PowerApp til din virksomhed, baseret på jeres behov her-og-nu. Den viden kan du bruge fremadrettet, når du skal kreere PowerApps til fremtidige udviklings -og forretningsbehov.

TILMELDING

Der er begrænset antal pladser på workshoppen, så tilmeld dig i dag ved at skrive til vores salgskoordinator Jannick Junker Jensen (ham oppe i højre hjørne), så du er sikret en plads til dagen. Vi sørger for mad, drikke og ekspertise.

Pris for deltagelse : 2.500 DKK (RelateIT kunder deltager gratis).

Tilmeld dig her

Datoer for workshop:

Mandag d. 17. juni 2019 kl. 9.00 – 16.00
RelateIT, Trianglen 24, 6000 Kolding

Når din tilmelding er bekræftet, vil du modtage yderligere information om dagens forløb. Har du spørgsmål til indholdet på dagen, er du velkommen til at kontakte Jesper Hansen.

Vi glæder os til at se dig

Vil du vide mere?

Jannick Junker Jensen

+45 26 79 42 19 jjj@relateit.dk

Vores kunder