Morgenmøde: Dynamics 365 Business Central, Power BI og nye licensregler

Kom og hør om Microsofts seneste version af ERP-systemet Dynamics 365 Business Central.

På RelateIT’s morgenmøde får du indsigt i mulighederne med Dynamics 365 Business Central, og hvordan denne implementeres, samt de nye licensregler. Vi giver desuden en intro til Power BI, som vel nok er den mest hotte rapporteringsløsning, der findes på markedet i dag.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft har i år lanceret deres nye ERP-løsning, som både findes on-premise eller som en cloudløsning, hvor man slipper for tunge opgradingsprocesser, og i stedet altid har adgang til den nyeste løsning.

Vi giver dig en kort introduktion og highlights til både NAV2018, Business Central Cloud og Business Central On-premise, og supplerer med, hvordan de tre versioner adskiller sig fra hinanden.

Samtidig deler vi ud af vores viden om Microsoft AppSource (Apps til Business Central) med fokus på extensions, og hvad det betyder for din virksomhed.

Power BI

Med Power BI kan du nemt omdanne din data til indsigt og skabe rapportering på den simple måde. Vi fortæller om Power BI, og hvordan det kan tilføre værdi til din virksomhed.

Med udgangspunkt i en konkret kunde viser vi en løsning, hvor rå data er omdannet til automatiseret, struktureret og værdifuld rapportering, som kan deles med alle niveauer i virksomheden.

Nye licensregler

Vi præsenterer de nye licensregler og priser, der er trådt i kraft med lanceringen af Business Central. Du bliver derfor klogere på, hvad ændringerne vil have af betydning for din virksomhed.

Datoer for seminaret

Mandag d. 19. november 2018 kl. 9.00 – 12.00
RelateIT, Trianglen 24, 6000 Kolding

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 9.00 – 12.00
RelateIT, Vandtårnsvej 62A, 1. sal, 2860 Søborg

Agenda

9.00 Velkomst og morgenmad
9.15 Præsentation af Dynamics 365 Business Central
10.30 Præsentation og demo af Power BI
11.15 Opgraderingsmuligheder, nye licensregler og priser 
12.00 Afslutning

Tilmelding

Vil du gerne med til vores seminar? Så send en e-mail til vores Key account manager, Kim Myllerup – ham oppe i højre hjørne. Hvis du tager en kollega med, så skriv gerne navnet på denne person ved tilmelding også.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Vores kunder