Skanderborg

Vi kan så godt lide at have kontor tæt på vores kunder. I maj 2019 slog vi derfor dørerne op til kontoret i Skanderborg, hvorfra vi primært servicerer kunderne i det midtjyske. Kontoret er samtidigt det nyeste skud på stammen af RelateIT kontorer.

RelateIT holder til på et hyggeligt kontor, der er placeret lige ovenpå den lokale is-leverandør, hvilket er helt perfekt i sommermånederne, eller når vi blot trænger til lidt ekstra fredagshygge på kontoret. Det er et af de mindste kontorer vi har, men det mærker man ikke.

Holdet i Skanderborg har særligt én ting til fælles – de er mega glade for LS Central, og arbejder næsten udelukkende med opgaver til retailbranchen. Det er de nemlig særligt gode til i Skanderborg. Faktisk betegner vi Skanderborg og Kolding som vores LS-lokationer.

Det er ingen hemmelighed, at IT-verdenen i mange år har været domineret af mandlige kollegaer. Her er vores kontor i Skanderborg lidt særligt, da det er kontoret med den højeste koncentration af kvindelige NAV-medarbejdere – med hele 30% af medarbejderne.

Skanderborgfolket har en tæt tilknytning til de øvrige kontorer, men særligt Kolding, da de er under Koldingkontorets vinger. Det er mange af dem glade for, da de tidligere har haft deres hverdag blandt Koldingkollegaerne.

Fun fact om relateit skanderborg

De er allesammen vildt glade for lakridspiber, som de spiser i stor stil! Og så har de lidt ambivalent forhold til franske biler, men det nu mest i sjov. De fleste kører nemlig selv i franskproducerede biler.

Vores adresse

Adelgade 61, 2. sal,
8660 Skanderborg

Image

Vil du vide mere om kontoret i Skanderborg? Du kan spørge os!


Vil du vide mere?


Vil du vide mere?