Kolding

I Kolding finder du RelateITs største kontor. RelateIT Kolding holder til i et kontorfællesskab, i moderne, store lyse lokaler, som vi rent faktisk deler med vores kunde, DK Company. Det må være et tegn på det tætte samarbejde, vi har med vores kunder – selv lokaler kan vi dele.

I Kolding bliver vores årlige sommerfest afholdt – og det er efter ”same procedure as last year”! Altid den samme grillmaster, samme DJ, en varieret cocktail bar og fri adgang til dansegulvet. Ja, generelt ved alle mand, hvad de kan forvente af sommerfesten – som selvfølgelig er ren hygge og en festlig stemning!

Fritz Friis Jensen, seniorkonsulent i Kolding, fortæller om Kolding som arbejdsplads

”Jeg er rigtig glad for at være her. Én af grundene til det er bl.a., at vi har det rigtig godt socialt. Vi har en meget lille udskiftning af medarbejdere. Det betyder, at de medarbejdere vi har, dem har vi rigtig længe. Det er blandt andet fordi, at vi rent socialt fungerer rigtig fint sammen.”

Fun fact om RelateIT Kolding

Koldingfolket står altid klar til en bordfodboldturnering, dartturnering eller en hvilken som helst anden udfordring, du kan diske op med – så længe der er dømt hygge og fairplay, stiller Kolding gerne op.

Image

Vil du vide mere om kontoret i Kolding?  Du kan spørge mig!