Dubai

Midt i ørkenen sidder RelateIT-medarbejdere. Ørkenen er intet mindre end Dubai. Her sidder de i en skyskraber kaldet Silver Tower, der ligger i området Jumeirah Lake Towers.

RelateIT i Dubai sender varme tanker til Danmark, og Danmark sender Dubai misundelsesværdige tanker, når vinden blæser og regnen daler. I hverdagen kommunikerer Dubai og de danske kontorer på daglig basis, da de løser mange opgaver for de danske kontorer. Faktisk er der rigtig meget kommunikation imellem kontorerne på tværs, på trods af afstanden. Heldigvis ser RelateIT Danmark dem til de store sociale arrangementer, der foregår i Danmark et par gange om året.

Aron Rohden, Regional Manager, fortæller om de interne relationerne og motivationer på Dubai kontoret

”På RelateITs Dubai kontor er der en fælles interesse for at lære nye teknologier og metoder. Jeg tror, at dette skinner igennem i alt det arbejde, vi udfører, og at det er en af de vigtigste motivationer vi har. Ingen af os deler nationalitet, vi følger med i forskellige sportsgrene og taler forskellige sprog – ud over vi alle kan tale engelsk, selvfølgelig – alligevel er medarbejderforholdet stærkt. Det er bare nogle af de ting, der gør RelateIT til et godt sted at arbejde”

Fun fact om dubai kontoret

Fredagene i Dubai er altid noget mere afslappede end andre dage. Musikken er en smule højere og kantinen erstattes af byens mange spisemuligheder – nogle kalder det Reggae friday.

Vil du vide mere om kontoret i Dubai? Du kan spørge mig!