Ledige stillinger


Vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige Microsoft Dynamics udviklere og konsulenter. Se alle vores ledige stillinger herunder.


Softwareudvikler


Er ord som digital transformation, den nyeste teknologi og innovationsprojekter noget, der giver dig julelys i øjnene? Så er du måske vores nye softwareudvikler.


  • Lokation: Kolding
  • Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020

søg stillingen her

Systemchef for Business Central


Til vores nye kontor i Aalborg har vi brug for en systemchef, der skal være med til at sikre kontorets daglige drift i takt med, at afdelingen er i kraftig vækst hen over de kommende år.


  • Lokation: Aalborg
  • Ansøgningsfrist: 2. oktober 2020

søg stillingen her

Dynamics NAV-konsulent


Vi har fået vokseværk på kontoret i København. Derfor søger vi NAV-konsulenter til at drive vores spændende projekter og have den daglige dialog med vores kunder.


  • Lokation: Søborg
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

Dynamics NAV/BC-konsulent


Vi har fået vokseværk og har udvidet forretningen med et kontor i Aalborg. Derfor søger vi NAV/BC-konsulenter til at drive vores spændende projekter og have den daglige dialog med vores kunder.  • Lokation: Aalborg
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

Fandt du ikke en stilling, der passer til dig?

Så giv os gerne et kald, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde hinanden. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe – vi lover den er rygende varm.


tilmeld dig vores jobagent
Send os en uopfordret ansøgning

Hør det fra medarbejderen selv


Hos RelateIT stræber vi efter at skabe en arbejdsplads, som vores medarbejdere trives i og som vi kan være stolte af. Det kan vi fortælle længe om, men findes der nogen bedre end medarbejderne selv, når der skal fortælles om en arbejdsplads? Det tror vi ikke. Vi har derfor spurgt en håndfuld medarbejdere om, hvordan RelateIT er som arbejdsplads. Tag et kig på deres fortællinger herunder.


Mød en medarbejder her