Oh! By Kopenhagen Fur

Skal IT-leverandører gennem nåleøjet, kræver det forretningsforståelse.

En ting er at vælge det rigtige IT-system med de rigtige intentioner. Noget andet er at få det til at fungere i hverdagen. Den udfordring er processen hos Oh! by Kopenhagen Fur et godt eksempel på. Efter utilfredsstillende samarbejde med to IT-leverandører er Pebblestone Fashion fra Microsoft nu en succes i samarbejde med RelateIT.

Et af de store lokomotiver fra den danske modeverden på den internationale scene er Kopenhagen Fur, som i 2013 introducerede sub-brandet Oh! by Kopenhagen Fur. Det betød, at kræsne kunder verden over nu også kan få tasker og mange andre accessories i den absolutte luksusklasse med det stilsikre danske brand som afsender.

“RelateIT er i en helt anden liga end alle andre, vi har samarbejdet med. De har en forretningsforståelse, der betyder, at de ved, hvad der er vigtigt for os. De lytter, og de har et helt anderledes engagement i samarbejdet.”
Michael Stadi, CEO, Oh! by kopenhagen fur
For at styre den nye forretning har man valgt Pebblestone Fashion – verdens førende softwareløsning inden for mode og tekstil. Den skræddersyede løsning er baseret på Microsoft Dynamics NAV, og er valgt af over 600 tøjvirksomheder i 39 lande.

Oh! By Kopenhagen Fur om samarbejdet

– Vi er i vores virksomhedskultur meget fokuserede på kvalitet, så derfor vil vi også have det bedste IT-system. Men desværre viste det sig, at først den ene og siden den næste samarbejdspartner kiksede i forhold til at implementere det, vi troede var det bedste. Tredje gang er så lykkens gang. Valget af RelateIT som samarbejdspartner betyder, at vi nu kører optimalt med Pebblestone Fashion, fortæller Michael Stadi, CEO hos Oh! by Kopenhagen Fur.

– RelateIT er i en helt anden liga end alle andre, vi har samarbejdet med. De har en forretningsforståelse, der betyder, at de ved, hvad der er vigtigt for os. De lytter, og de har et helt anderledes engagement i samarbejdet. De kan det, vi forventer. Og så sikrer de sig oprigtigt, at vores personale kan bruge systemet i den travle hverdag.

"Vi vil også fremover have et tæt samarbejde med RelateITs hold, fordi det betaler sig. Deres ekspertise og hjælp er helt klart værdiskabende for os."
Michael Stadi, CEO, Oh! by kopenhagen fur

– De begyndte faktisk med en oprydning på det arbejde, tidligere leverandører havde lavet. Og kombineret med grundig oplæring, er vores folk nu godt rustet til at få det maksimale ud af vores investering i systemet. Det lyder måske banalt, men nu er der fx kommet overensstemmelse mellem vores Excel-beregninger og Navision-systemet – det var der ikke før. Vi har også fået knivskarp lagerstyring, ordrebehandling osv. Vi vil også fremover have et tæt samarbejde med RelateITs hold, fordi det betaler sig. Deres ekspertise og hjælp er helt klart værdiskabende for os.

Hos RelateIT har Account Manager Kim Myllerup, i samarbejde med deres fashion team, hjulpet Oh! by Kopenhagen Fur godt i gang med at høste fordelene fra Pebblestone Fashion.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?


Image

Jens Friis

+45 26 29 74 50