Detail og restaurant

LS RETAIL – ÉT RETAILSYSTEM TIL DET HELE

Er du inden for detailhandel eller restaurationsbranchen? Så er LS Retail en løsning målrettet præcis til dig, uanset hvilken branche du er i. Med LS Retail får du både økonomisystem og kasseløsning i en komplet integreret løsning med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Med andre ord får du alt, hvad du har behov for i ét samlet retailsystem. LS retail kan nemlig optimere processer, mindske dine omkostninger og give det vigtige overblik over din forretning.

LS Retail er verdens største og førende løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central til detail- og restaurationsbranchen, og med sine mere end 50.000 detailkunder og 120.000 POS terminaler er du garanteret en driftssikker løsning.

Med LS Retail får du et retailsystem, som dækker alle dele af din forretning – fra hovedkontor til den enkelte butik og fra finans og salg til CRM og logistik. Og så er den skalerbar. Så uanset om du er en mindre virksomhed, eller om du har en større kæde med butikker, så kan vi i fællesskab finde frem til, hvilket retailsystem og løsning, der dækker dine behov.

Vil du vide mere?


LS Retail, POS, RelateIT, kassesystem, Retailsystem, Poul Stokholm

Poul Stokholm

Kolding

LS Retail, POS, RelateIT, kassesystem, Retailsystem, Jens Friis
Jens Friis

København

Vil du vide mere?


Image
Poul Stokholm

Kolding

Image
Jens Friis

København